Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galletiñas (122809) - C.H. Riudoms (777220) » 186760335: T24/R3

Copa 186760335 Información oficial sobre el partido 186760335 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

Gordi-Plus Alineación oficial del equipo 'Gordi-Plus' en el partido 1 - 0 Temesoara Alineación oficial del equipo 'Temesoara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gordi-Plus Alineación oficial del equipo 'Gordi-Plus' en el partido 1 - 1 Temesoara Alineación oficial del equipo 'Temesoara' en el partido
Tiene un resultado normal 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gordi-Plus

Goles Goles

  • 121 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 els aficionats van embogir quan en Sonny Janfelt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gordi-Plus.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Soldano va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Viktor Flinck de Gordi-Plus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Liivar Kiis de Gordi-Plus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 62 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Sonny Janfelt que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Temesoara

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Artis Eihe va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Diego Pascual, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Temesoara va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Diego Pascual va desviar el xut final de Francisco Sáenz Marín després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Artis Eihe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Temesoara va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 33, quan Jakub Czerwiński va quedar-se sol davant el porter Diego Pascual, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 47 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jakub Czerwiński va intentar anar-se'n per velocitat al minut 47 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 270 Minuto 87 (Ocasión de falta): Alvin Underwood va xutar magistralment una falta al minut 87 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francisco Sáenz Marín es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 32 (Tirita (médico)): Keld Ladefoged va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 63 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 63 va fer que Mohammed Simonsen de Temesoara hagués d'abandonar el terreny de joc. Iván Zárate va entrar al terreny de joc per suplir-lo.