Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Flanders FClub (124869) - Lizarran (47765) » 186760178: T24/R3

Copa 186760178 Información oficial sobre el partido 186760178 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

racing de españa Alineación oficial del equipo 'racing de españa' en el partido 3 - 2 Chicles de fresa Alineación oficial del equipo 'Chicles de fresa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
racing de españa Alineación oficial del equipo 'racing de españa' en el partido 2 - 1 Chicles de fresa Alineación oficial del equipo 'Chicles de fresa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

racing de españa

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): racing prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Jordi Isern va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Els seguidors del racing contenien la respiració mentre en Danny Read s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 105 (Gol por el centro): Al minut 105 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Lukas Schalow ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, racing es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Danny Read va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rafael Oriol. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): racing va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Clemente Panuccio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Heliodoro Navacerrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Danny Read de racing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Coré Millán de racing va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Chicles de fresa

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 23 minuts Bengt Skovgaard va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 54. L'anotador per Chicles va ser Tomas Olenerberg, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bengt Skovgaard ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.