Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Célticos C.F. (488345) - Ruben FC 2013 (435819) » 186758832: T24/R3

Copa 186758832 Información oficial sobre el partido 186758832 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

Final Fantasy's Alineación oficial del equipo 'Final Fantasy's' en el partido 3 - 4 F.C.Supermak Alineación oficial del equipo 'F.C.Supermak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Final Fantasy's Alineación oficial del equipo 'Final Fantasy's' en el partido 1 - 0 F.C.Supermak Alineación oficial del equipo 'F.C.Supermak' en el partido
Tiene suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Final Fantasy's

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): En Erhard Schabel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fantasys se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joan Vas-Fillado va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Xulio Cañoto de Fantasys va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Bernardo Bordalo va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xabier Rivero Angulo.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Fantasys Paul Badea no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Erich Steger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Joan Vas-Fillado va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Fantasys Ricardo Antão va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, August Samek va xutar fora per a Fantasys, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Fantasys Trond Anda no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Erich Steger es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.

F.C.Supermak

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Timon Westra va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jordi Sans va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Arnold Mellet que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Supermak van sortir al contraatac al minut 67, però Daniele Hubli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Escribano.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ricardo Nestares de F.C.Supermak va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 101 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniele Hubli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 49 (Lesión leve): F.C.Supermak va fer una substitució al minut 49. Christer Fredriksson va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Ricardo Nestares.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Arnold Mellet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de F.C.Supermak Erich Steger va intentar enganyar Jordi Sans amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Supermak, Manfred Lambrechter, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Timon Westra anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a F.C.Supermak.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Marcin Urzędowski de F.C.Supermak, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jordi Sans en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.