Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kiwalki (121766) - Family Bears (118761) » 186757764: T24/R3

Copa 186757764 Información oficial sobre el partido 186757764 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

Salamanca United Alineación oficial del equipo 'Salamanca United' en el partido 1 - 3 Family Bears Alineación oficial del equipo 'Family Bears' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Salamanca United Alineación oficial del equipo 'Salamanca United' en el partido 0 - 2 Family Bears Alineación oficial del equipo 'Family Bears' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salamanca United

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per György Teller el va rematar Beni Maratta amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Salamanca va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan David Carlos Alcantara va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però José González de Buitrago va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Doroteu Abeixón de Salamanca es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en György Teller.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fujio Muruyama de Salamanca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Family Bears

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ositos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Xavi García López.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Yeray Romeu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Markku Säde, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9 Jose Norambuena va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Xavier Moli, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Docal va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xavi García López després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jose Norambuena va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Xavi García López de Ositos va fallar un penal al minut 77, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yeray Romeu de Ositos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.