Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Pendragon (995250) - Marmotilla de Teran C.F. (118832) » 186757706: T24/R3

Copa 186757706 Información oficial sobre el partido 186757706 en Hattrick

02.07.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 3

F.C. PERIGRIPALL Alineación oficial del equipo 'F.C. PERIGRIPALL' en el partido 4 - 3 Marmotilla de Teran C.F. Alineación oficial del equipo 'Marmotilla de Teran C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C. PERIGRIPALL Alineación oficial del equipo 'F.C. PERIGRIPALL' en el partido 2 - 4 Marmotilla de Teran C.F. Alineación oficial del equipo 'Marmotilla de Teran C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. PERIGRIPALL

Goles Goles

  • 102 Minuto 23 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 23 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Anthony Bourgeois, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el PERIGRIPALL a l'empat.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del PERIGRIPALL amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Cláudio Paixão en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): PERIGRIPALL prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Cláudio Paixão va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Zé Pessoa Neto de PERIGRIPALL va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): En Fadri Caillet es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fadri Caillet de PERIGRIPALL es va guanyar la targeta groga merescudament.

Marmotilla de Teran C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): Marmotilla agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Óscar Tejera amb mestria.
  • 116 Minuto 22 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 22, en Chuck Carter del Marmotilla va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Óscar Tejera que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Rudie Horsting va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Paolinelli de Marmotilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 31 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Hubert Biraud no li va importar gens ni mica.