Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

porretas_fc (122901) - Taxus FC (313426) » 186466311: T24/R2

Copa 186466311 Información oficial sobre el partido 186466311 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

porretas_fc Alineación oficial del equipo 'porretas_fc' en el partido 2 - 5 Taxus FC Alineación oficial del equipo 'Taxus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
porretas_fc Alineación oficial del equipo 'porretas_fc' en el partido 2 - 0 Taxus FC Alineación oficial del equipo 'Taxus FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

porretas_fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): porretas_fc sabia com jugar al contraatac, i al minut 42, Augutis Charisovas va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 111 Minuto 75 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Dévotien Delacour va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. porretas_fc empatava el partit, 2 a 2, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Dévotien Delacour hauria d'haver estat gol al minut 45 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Sánchez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 95 (Ocasión por la izquierda): porretas_fc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joakim Ragndahl va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ep Brosens.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Sánchez de porretas_fc va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): Amir Barxela no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de porretas_fc Carlos Juanfran va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Casiopeo Fernández xutant per a porretas_fc va fer anar la pilota just on la volia, però Ep Brosens, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de porretas_fc Joakim Ragndahl va intentar enganyar Ep Brosens amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de porretas_fc Augutis Charisovas va intentar enganyar Ep Brosens amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de porretas_fc Kor Gerbrands, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ep Brosens. El marcador continuava 2 - 5.

Taxus FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Gonzalo Borbón de Taxus va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Álvaro López de Haro, que no va perdonar.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Mikael Viktorp va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Tomas Lifing va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 45 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Iván Aguayo va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Taxus Inocencio Amatriain va intentar enganyar Anton van der Born amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Taxus, Mikael Viktorp, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Iván Aguayo de Taxus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anton van der Born en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Oļģerts Jurjāns va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 5.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dirk-Jan Mennink, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Anton van der Born va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Taxus i 2 - 5 al marcador.