Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hetairoi AC (992684) - Agapornis f.c. (437636) » 186466138: T24/R2

Copa 186466138 Información oficial sobre el partido 186466138 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

San Telmo 64 Alineación oficial del equipo 'San Telmo 64' en el partido 3 - 5 Agapornis f.c. Alineación oficial del equipo 'Agapornis f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Telmo 64 Alineación oficial del equipo 'San Telmo 64' en el partido 2 - 0 Agapornis f.c. Alineación oficial del equipo 'Agapornis f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Telmo 64

Goles Goles

  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Virgilas Liorentas després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Agapornis Miguel Marín, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Sigbjørn Johansen de Telmo empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Telmo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sigbjørn Johansen va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pablo Chapat.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Telmo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 58, quan Vicente Arredondo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 94 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hotze Gerlings va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 107, Enrique Ortiz de Telmo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 121 (Penalti marcado (nervioso)): Enrique Ortiz de Telmo va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Pablo Chapat s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 2 - 1.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Ottavio Rossi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Pablo Chapat va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Telmo i 2 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Telmo, Virgilas Liorentas, col·locà la pilota just a les mans d'en Pablo Chapat. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Antoni Pons anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Telmo.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Vicente Arredondo de Telmo va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Agapornis f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Miguel Marín que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Mats Ambord quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Delogu, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benoît Breant de Agapornis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Erik Lee de Agapornis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roberto Delogu en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Roland van Sprundel de Agapornis, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Roberto Delogu en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Jędrzej Świtelski va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Agapornis Leopold Poradzisz va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Agapornis Kevyn Lawrence no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Roberto Delogu es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.