Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kusanku (992042) - little arsenal (779275) » 186465692: T24/R2

Copa 186465692 Información oficial sobre el partido 186465692 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

THE TEKSILAS Alineación oficial del equipo 'THE TEKSILAS' en el partido 3 - 2 little arsenal Alineación oficial del equipo 'little arsenal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
THE TEKSILAS Alineación oficial del equipo 'THE TEKSILAS' en el partido 2 - 2 little arsenal Alineación oficial del equipo 'little arsenal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,5 % 46,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

THE TEKSILAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Antti Rahkonen, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al TEKSILAS una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Ulrich Dorsch, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 67.
  • 122 Minuto 107 (Gol por la izquierda): Al minut 107 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a TEKSILAS va ser Guillaume Pedriali.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): TEKSILAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Almir Bogdanovič en un 1 contra 1 amb el porter Petru Cojocaru, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Guillaume Pedriali va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TEKSILAS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a TEKSILAS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Daniel Gómez Bolaños, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Francesco Alberzoni després que el jugador de TEKSILAS li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Sebastian Secarã va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de TEKSILAS es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

little arsenal

Goles Goles

  • 161 Minuto 21 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Gábor Röst que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Walter Wimmer de arsenal va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Jaime Alonso de arsenal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 9, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de arsenal va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jaime Alonso, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jaime Alonso de arsenal, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 77, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaime Alonso de arsenal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.