Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

S.D. Coscullano (123779) - Euskadi Club (311277) » 186465624: T24/R2

Copa 186465624 Información oficial sobre el partido 186465624 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

S.D. Coscullano Alineación oficial del equipo 'S.D. Coscullano' en el partido 3 - 1 Farla Team Alineación oficial del equipo 'Farla Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Coscullano Alineación oficial del equipo 'S.D. Coscullano' en el partido 1 - 1 Farla Team Alineación oficial del equipo 'Farla Team' en el partido
Tiene suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,0 % 36,0 % 34,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Coscullano

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Coscullano contenien la respiració mentre en Javier Borrell s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Julià Vázquez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Coscullano.
  • 142 Minuto 55 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 55 minuts quan Mikael Johnsen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Coscullano.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Julià Vázquez, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coscullano va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Javier Borrell va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Coscullano van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Javier Borrell va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gökay Sabiha de Coscullano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Borrell de Coscullano amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): El jugador de Coscullano Henrik Hansson va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Gumersind Carmona va entrar en el seu lloc.

Farla Team

Goles Goles

  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Farla va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Ilya Hunsche va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Ilya Hunsche va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maximilian Nyhflod de Farla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Ángel Pérez va sortir coix del terreny de joc, substituït per Joël Blazy. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.