Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EsTaKa TeaM (315257) - Sabinar FC (486304) » 186465514: T24/R2

Copa 186465514 Información oficial sobre el partido 186465514 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Bailen22bis Alineación oficial del equipo 'Bailen22bis' en el partido 1 - 3 U.D. Piratas del Segura Alineación oficial del equipo 'U.D. Piratas del Segura' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bailen22bis Alineación oficial del equipo 'Bailen22bis' en el partido 0 - 1 U.D. Piratas del Segura Alineación oficial del equipo 'U.D. Piratas del Segura' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bailen22bis

Goles Goles

  • 140 Minuto 43 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bailen22bis va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rudel Gavieiro aconseguint el 1 - 0.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): Slaviša Šestić de Bailen22bis va abandonar el terreny de joc després de 45 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Grzegorz Michna va entrar en el seu lloc.

U.D. Piratas del Segura

Goles Goles

  • 161 Minuto 64 (Gol por el centro): Piratas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 64, quan Roberto Leza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 119 Minuto 74 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paul Riddle va treure un córner llarg cap al segon pal que en Cédric Thuilliez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 2.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Paul Riddle va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Cédric Thuilliez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Joaquín Gaspart que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hans-Erik Gandrup haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Piratas al minut 41.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Joaquín Gaspart ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Gianfranco Zito va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paul Riddle.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): En August Fjällblad ocupà el lloc d'en Moti Rosenstein al 69 minuts, dos minuts després que el jugador de Piratas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Joan Arias, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Gianfranco Zito, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.