Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ojú (487047) - Arganboys (493269) » 186463952: T24/R2

Copa 186463952 Información oficial sobre el partido 186463952 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Los diablos de La Llagosta Alineación oficial del equipo 'Los diablos de La Llagosta' en el partido 2 - 1 Arganboys Alineación oficial del equipo 'Arganboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los diablos de La Llagosta Alineación oficial del equipo 'Los diablos de La Llagosta' en el partido 1 - 4 Arganboys Alineación oficial del equipo 'Arganboys' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los diablos de La Llagosta

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Diego Vega Bazán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Diablos es posava per davant 1 a 0.
  • 107 Minuto 76 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pedro Rubalcaba va aconseguir per a Diablos el 2 - 1 al minut 76, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erdenne van Gerwen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de Diablos, en Erdenne van Gerwen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Andoni Báscones estava fent un bon partit.

Arganboys

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Erkki Ryymin que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Baldassarre Gervasio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Arganboys va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Valle va desviar el xut final de Àngel Rodríguez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Arganboys va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Michel Chotard es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 85, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pedro Valle va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Henrique Pacheco des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Arganboys va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Duco Schellevis es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Boris Pliefke de Arganboys va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Àngel Rodríguez va prendre el seu rol al minut 14.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Henrique Pacheco que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.