Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Plaza Nueva At. (485530) - R.C. Celta de Vigo S.A.D. (314870) » 186463488: T24/R2

Copa 186463488 Información oficial sobre el partido 186463488 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Plaza Nueva At. Alineación oficial del equipo 'Plaza Nueva At.' en el partido 0 - 2 R.C. Celta de Vigo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Plaza Nueva At. Alineación oficial del equipo 'Plaza Nueva At.' en el partido 2 - 1 R.C. Celta de Vigo S.A.D. Alineación oficial del equipo 'R.C. Celta de Vigo S.A.D.' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,1 % 17,3 % 25,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Plaza Nueva At.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Isaak Schüle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Plaza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Domingos Alves, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En David Venero no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mario Barquero Estevan no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, David Venero hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Manuel Carrara. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Plaza va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Isaak Schüle va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Manuel Carrara va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Franzén de Plaza es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32 del partit, Niko Franzén de l'equip Plaza, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

R.C. Celta de Vigo S.A.D.

Goles Goles

  • 107 Minuto 39 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ektoras Saouridis semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Celta. Qui ho havia de dir! 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Ektoras Saouridis de Celta va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Celta va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ektoras Saouridis va anar a parar a les mans del porter.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 9 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Rysiek Fornalczyk no li va importar gens ni mica.
  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Eitan Cohen va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.