Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pichapiedra CF (1333015) - Cardiacos F.C. (47905) » 186463380: T24/R2

Copa 186463380 Información oficial sobre el partido 186463380 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Pichapiedra CF Alineación oficial del equipo 'Pichapiedra CF' en el partido 5 - 3 mundowil.com Alineación oficial del equipo 'mundowil.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pichapiedra CF Alineación oficial del equipo 'Pichapiedra CF' en el partido 3 - 0 mundowil.com Alineación oficial del equipo 'mundowil.com' en el partido
Tiene suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pichapiedra CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Luis Carlos Lira va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Michael Collet va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pichapiedra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Bronisław Cencora va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Josep Bassols va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 94 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Carlos Lira va estar a punt d'avançar els locals al minut 94 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 104, Riku Norrena de Pichapiedra va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 113 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riku Norrena de Pichapiedra va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Pichapiedra Víctor Renedo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Josep Bassols es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Pichapiedra, Jacek Lubaś, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Luis Carlos Lira va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Kelvin Knight anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 1 per a Pichapiedra.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cem Gökbulut de Pichapiedra va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

mundowil.com

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de mundowil.com va ser finalitzada des de l'esquerra per Teofilo Solanas al minut 23. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mundowil.com va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ximeno Lobios va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 46 (Ocasión de contra de falta): El mundowil.com va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Bartomeu Mas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de mundowil.com van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 80 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Bartomeu Mas, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Al minut 64 de partit, el jugador Baltasar Calbijo de mundowil.com es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Baltasar Calbijo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Roberto Nieto ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.
  • 304 Minuto 92 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Mauricio Martínez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bartomeu Mas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Luis Rodríguez va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de mundowil.com i 2 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mauro Quijano xutant per a mundowil.com va fer anar la pilota just on la volia, però Luis Rodríguez, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de mundowil.com Serafí Perera, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luis Rodríguez. El marcador continuava 4 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Mauricio Martínez va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 2.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de mundowil.com Pere Aroztegui no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Rodríguez es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 3.