Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lefe Diego (122341) - Club Atletico de Madrid SAD (308166) » 186463304: T24/R2

Copa 186463304 Información oficial sobre el partido 186463304 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

RCD Canallas Alineación oficial del equipo 'RCD Canallas ' en el partido 4 - 5 Matas Verdes II Alineación oficial del equipo 'Matas Verdes II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RCD Canallas Alineación oficial del equipo 'RCD Canallas ' en el partido 3 - 2 Matas Verdes II Alineación oficial del equipo 'Matas Verdes II' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,1 % 13,4 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Canallas

Goles Goles

  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 del partit, el jugador Rodrigo López de Canallas va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 45 (Gol por el centro): Canallas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 45 Rodrigo López va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rodrigo López va estar a punt d'avançar els locals al minut 44 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Badenes Luz va estar a punt d'avançar els locals al minut 91 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 104 (Ocasión por la derecha): Canallas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rodrigo López en un 1 contra 1 amb el porter Dik de Leijer, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Mikael Rohde es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jorge Costinha.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Daniel de Foixá, en lloc de córrer, relliscava.
  • 302 Minuto 53 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Rafael Gabilondo no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Rodrigo López de Canallas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rafael Gabilondo xutant per a Canallas va fer anar la pilota just on la volia, però Dik de Leijer, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Okko Hynynen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dik de Leijer va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Canallas i 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Jorge Costinha de Canallas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dik de Leijer en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Ricardo Marquès va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.

Matas Verdes II

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Matasii agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Urbano Lafranconi amb mestria.
  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Matasii van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 63, quan Renver de Beer va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Matasii van sortir al contraatac al minut 41, però Cesarino Arnao va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Bastien Fostier al minut 61 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 99 (Lesión grave): Després de 99 minuts, Matasii va veure com el seu jugador Rubén Ferra de la Mola havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Santino Villaverde entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 103 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Santino Villaverde que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Matasii Renver de Beer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Okko Hynynen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Dik de Leijer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Okko Hynynen va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Matasii i 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Urbano Lafranconi de Matasii, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Okko Hynynen en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 4.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): El jugador de Matasii Thomas Roderberg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Okko Hynynen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Cesarino Arnao de Matasii anava molt fort i col·locat però Okko Hynynen no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.