Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Ourense (799451) - Football Club Gladiators (794892) » 186463023: T24/R2

Copa 186463023 Información oficial sobre el partido 186463023 en Hattrick

25.06.2008 12:00:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 5 - 4 La Dama Número TRECE Alineación oficial del equipo 'La Dama Número TRECE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Ourense Alineación oficial del equipo 'AC Ourense' en el partido 1 - 2 La Dama Número TRECE Alineación oficial del equipo 'La Dama Número TRECE' en el partido
Tiene mucha potra 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,8 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Ourense

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Carlos Fonte va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Athletic.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): Athletic s'avançava al marcador al minut 59, després d'un rebot que va caçar en Juan Diego Campillo per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85, Carlos Fonte va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 95 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Hemerando.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 28 (Tirita (médico)): Diego Tejero va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Miquel Giró, de Athletic, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Jorge Hemerando el va substituir.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Athletic Laro Chaler no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cristiano Bordoni es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Andrea Bomberini xutant per a Athletic va fer anar la pilota just on la volia, però Cristiano Bordoni, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Cristino García Herrera xutant per a Athletic va fer anar la pilota just on la volia, però Cristiano Bordoni, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Hani El-Seif anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Athletic.
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Juan Diego Campillo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Cristiano Bordoni va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Athletic i 5 - 4 al marcador.

La Dama Número TRECE

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Número prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marvin Studtrucker.
  • 161 Minuto 61 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 61 minuts Lin Pheng-Siong va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lin Pheng-Siong quedar desmarcat i marcar per a Número al minut 78. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Javier Lozano Jiménez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Tejero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Número va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 103, quan Javier Lozano Jiménez va quedar-se sol davant el porter Diego Tejero, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ted Dann.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ryan Doles de Número la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 96 (Lesión): Número es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joan Alija no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Yohan Uil al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. potente): Amos Gad estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 306 Minuto 97 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Marvin Studtrucker va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Ryan Doles anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Número.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Número Ted Dann va intentar enganyar Diego Tejero amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Número Yohan Uil, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Diego Tejero. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Cristiano Bordoni, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Diego Tejero va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Número i 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Antti Jürmann xutant per a Número va fer anar la pilota just on la volia, però Diego Tejero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.