Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Bages (1368554) - Ekolin killers (30672) » 186461990: T24/R2

Copa 186461990 Información oficial sobre el partido 186461990 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

boveo Alineación oficial del equipo 'boveo' en el partido 1 - 5 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
boveo Alineación oficial del equipo 'boveo' en el partido 0 - 1 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

boveo

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): boveo equilibrava la balança al minut 18. En David-Alexandre Derammelaere, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Gabilondo de boveo es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Mauricio García s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Jonas Gustavsson ocupà el lloc d'en Mauricio García al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de boveo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Ekolin killers

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip killers va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gervasio Caballer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cyril Weber quedar desmarcat i marcar per a killers al minut 87. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): killers sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Asher Galansky va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Raúl Valverde va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 1 - 4 per a killers.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Raúl Valverde va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 1 - 5 per a killers.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Raúl Valverde va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Ínigo Crespo Hellín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Vieira va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cyril Weber.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 86 (Evento clima: sol, OK técnico): Cyril Weber semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.