Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ribaosinhos (772214) - ciudadjardinc.f. (119141) » 186461797: T24/R2

Copa 186461797 Información oficial sobre el partido 186461797 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

ribaosinhos Alineación oficial del equipo 'ribaosinhos' en el partido 2 - 3 ciudadjardinc.f. Alineación oficial del equipo 'ciudadjardinc.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ribaosinhos Alineación oficial del equipo 'ribaosinhos' en el partido 4 - 3 ciudadjardinc.f. Alineación oficial del equipo 'ciudadjardinc.f.' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ribaosinhos

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Ton de Roest va donar a ribaosinhos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Corria el minut 67, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ribaosinhos s'avançava en el marcador després que en Ton de Roest xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Ismael Freitas de ribaosinhos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): ribaosinhos va estar a punt de posar-se per davant al minut 55 però Ton de Roest va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Vicente Pérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 105 (Ocasión evento especial córner peinado): Tadeáš Ryšavý hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ekkehard Niebuhr havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Thomas Brochard de ribaosinhos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ismael Freitas de ribaosinhos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Tadeáš Ryšavý va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

ciudadjardinc.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 52 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Johnny Christiansen que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Als 81 minuts de partit, Inge Erbom de ciudadjardinc.f. va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 171 Minuto 107 (Gol por el centro): En Mario Jabayolas donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 107 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El ciudadjardinc.f. creava perill des de la dreta al minut 23, però en Ignacio Eyundiano, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Tito Curtopelle desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Willy Mersmann quasi aconsegueix empatar per ciudadjardinc.f. al minut 38, però Ignacio Eyundiano va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Mario Jabayolas de ciudadjardinc.f. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Era el minut 80 quan després d'una dura entrada, el jugador Ernesto Álvarez de ciudadjardinc.f. s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Willy Mersmann.