Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cantinas Balompie (779900) - Los Morados (48026) » 186461743: T24/R2

Copa 186461743 Información oficial sobre el partido 186461743 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Cantinas Balompie Alineación oficial del equipo 'Cantinas Balompie' en el partido 2 - 4 Los cabrones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cabrones F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cantinas Balompie Alineación oficial del equipo 'Cantinas Balompie' en el partido 1 - 3 Los cabrones F.C. Alineación oficial del equipo 'Los cabrones F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantinas Balompie

Goles Goles

  • 110 Minuto 49 (Gol de falta): Zacharias Miedl va aconseguir l'empat per a Cantinas mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Cantinas va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 50 Víctor Ruiz va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 109 Minuto 53 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Nicola Arra va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Yannick Hönle va aprofitar el regal, anotant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Víctor Ruiz de Cantinas va intentar batre la porteria rival al minut 25 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 36 minuts, en Fermín Roca no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 220 Minuto 94 (Ocasión de falta): Zacharias Miedl quasi dona a Cantinas l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mickaël Defaux de Cantinas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Zacharias Miedl de Cantinas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Patrizio Fano de Cantinas anava molt fort i col·locat però Arnaldo De Lucia no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Fermín Roca de Cantinas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Mickaël Defaux va xutar fora per a Cantinas, el marcador es va quedar igual: 2 - 4, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cantinas Jukka Sikala va intentar enganyar Arnaldo De Lucia amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 4.

Los cabrones F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): En Jordi Prats donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 24 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Diego Monferrer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 85 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Augusto Lloria de cabrones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Foeke de Heer de cabrones va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ander Rubio de cabrones, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jukka Sikala en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mosè Montevecchi de cabrones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de cabrones, Augusto Lloria, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Marzal Perea de cabrones va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): Diego Monferrer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jukka Sikala va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de cabrones i 2 - 4 al marcador.