Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elche F.C (775006) - SilverFangs FC (312004) » 186461163: T24/R2

Copa 186461163 Información oficial sobre el partido 186461163 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Elche F.C Alineación oficial del equipo 'Elche F.C' en el partido 3 - 1 Me La ReFaNFiNFLaS Alineación oficial del equipo 'Me La ReFaNFiNFLaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Elche F.C Alineación oficial del equipo 'Elche F.C' en el partido 5 - 0 Me La ReFaNFiNFLaS Alineación oficial del equipo 'Me La ReFaNFiNFLaS' en el partido
Tiene mala suerte 4.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elche F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Joaquín Cortés va donar a Elche un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Kuba Nasarzewski va donar a Elche un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joaquín Cortés va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jimmy Legario de Elche va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Elche per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 40, quan Kuba Nasarzewski va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Jimmy Legario quasi dona a Elche l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hans Gripenquist va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hans Gripenquist de Elche amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Me La ReFaNFiNFLaS

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 38 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Edgars Vardītis.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Francesc Castanyer, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): ReFaNFiNFLaS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 35, però Ivo Iliev va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Mauro Calleiros va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Nicola Pontani de ReFaNFiNFLaS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nicola Pontani va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edgars Vardītis de ReFaNFiNFLaS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.