Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Anisakis_team (1461688) - Estrella Roja Pozuelo (489990) » 186460777: T24/R2

Copa 186460777 Información oficial sobre el partido 186460777 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido 0 - 2 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anisakis_team Alineación oficial del equipo 'Anisakis_team' en el partido 0 - 1 Estrella Roja Pozuelo Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Pozuelo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anisakis_team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Anisakis_team van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Pedro Solórzano no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Anisakis_team va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ceferino Abad Amorós, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Anisakis_team, l'equip va recuperar la pilota al minut 77 i va contraatacar. En Ceferino Abad Amorós va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Solórzano de Anisakis_team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estrella Roja Pozuelo

Goles Goles

  • 115 Minuto 70 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Miquel Cervià de Estrella va fer un bon esprint per escapar-se de Björn Rolfsson i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Passaven 83 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Germán Domènec va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Estrella va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sebastián Anero va desviar el xut final de Germán Domènec després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Miquel Cervià quasi marca en una jugada assajada de córner que Diego Jiménez havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Fernández de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 34 (Lesión): Grégory Grenet no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Benjamin Pautet.
  • 090 Minuto 59 (Tirita): Al minut 59 de partit, el jugador Miquel Cervià de Estrella es va lesionar lleugerament però va poder continuar.