Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Templo de Nervion (1367978) - Los Chungos (119194) » 186459331: T24/R2

Copa 186459331 Información oficial sobre el partido 186459331 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido 1 - 3 Los Chungos Alineación oficial del equipo 'Los Chungos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Champiñon Power Alineación oficial del equipo 'Champiñon Power' en el partido 0 - 1 Los Chungos Alineación oficial del equipo 'Los Chungos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Champiñon Power

Goles Goles

  • 143 Minuto 57 (Gol de contra por la derecha): Modesto Amador va marcar al minut 57 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Guillem Aleixandre va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Champiñon.
  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): En Miquel Pierre va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 221 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Albert Pedrosa va estar a punt d'avançar els locals al minut 98 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lluís Fernández de Champiñon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 98 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Albert Pedrosa maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Hermannus Seibezeder, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Matías Ezequiel Villalba va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Champiñon i 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Lluís Fernández xutant per a Champiñon va fer anar la pilota just on la volia, però Matías Ezequiel Villalba, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Wesley Giet xutant per a Champiñon va fer anar la pilota just on la volia, però Matías Ezequiel Villalba, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ludwik Szkarłat va xutar fora per a Champiñon, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 133 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Modesto Amador xutant per a Champiñon va fer anar la pilota just on la volia, però Matías Ezequiel Villalba, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Los Chungos

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 56, Andreu Gordo va pentinar un córner cap al segon pal que Aitzol Fáix va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martí Marull de Chungos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos Urdiales de Chungos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aitzol Fáix de Chungos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Juan Carlos Urdiales de Chungos és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Chungos, Elad Veber, col·locà la pilota just a les mans d'en Marc Camps. El marcador: 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Chungos, Eloi Barreras, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Aitzol Fáix de Chungos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 3.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Matías Ezequiel Villalba xutant per a Chungos va fer anar la pilota just on la volia, però Marc Camps, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.