Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valderrodilla F. C. (995077) - Finca Pacho (122467) » 186458880: T24/R2

Copa 186458880 Información oficial sobre el partido 186458880 en Hattrick

25.06.2008 12:15:00
Copa: Temporada 24 / Ronda 2

Valderrodilla F. C. Alineación oficial del equipo 'Valderrodilla F. C.' en el partido 0 - 6 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valderrodilla F. C. Alineación oficial del equipo 'Valderrodilla F. C.' en el partido 1 - 2 ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,6 % 8,9 % 68,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valderrodilla F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Valderrodilla va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Carlos Medeiros va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Carles Albareda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ola Kronerberg.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Al minut 63, Naud Drietelaar de Valderrodilla va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72 del partit, Ola Kronerberg de l'equip Valderrodilla, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Fernando Rosendo es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

ChanlieSport

Goles Goles

  • 143 Minuto 26 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de ChanlieSport eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 26, Peder Aslak va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Javier Cocat va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Robbert-Jan van Huijksloot, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): El ChanlieSport era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Henrik Fredhult va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Robbert-Jan van Huijksloot de ChanlieSport l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 42 de partit.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de ChanlieSport va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Vratislav Šoltys, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 5.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Robbert-Jan van Huijksloot va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Peder Aslak després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Redondo Sierra va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Peder Aslak.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Semblava que Elisha Birok s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.