Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A tope! (1416233) - NACIDO PARA SER CULE (1589344) » 178067267: T24/J4/X

Liga 178067267 Información oficial sobre el partido 178067267 en Hattrick

12.07.2008 14:25:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / X.3921 (182488)

A tope! Alineación oficial del equipo 'A tope!' en el partido 5 - 2 NACIDO PARA SER CULE Alineación oficial del equipo 'NACIDO PARA SER CULE' en el partido
Jérôme Marseille (7') 1 - 0
Kévin Guillard (22') 2 - 0
Omiros Karterouliotis (42') 3 - 0
3 - 1 Tanausú Saila (48')
Kévin Guillard (65') 4 - 1
Miguel Serrano (68') 5 - 1
5 - 2 Martín Benavides (77')
A tope! Alineación oficial del equipo 'A tope!' en el partido 5 - 2 NACIDO PARA SER CULE Alineación oficial del equipo 'NACIDO PARA SER CULE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
A tope! Alineación oficial del equipo 'A tope!' en el partido 5 - 1 NACIDO PARA SER CULE Alineación oficial del equipo 'NACIDO PARA SER CULE' en el partido
Tiene un resultado normal 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A tope!

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del tope! contenien la respiració mentre en Jérôme Marseille s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Kévin Guillard de tope! va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Omiros Karterouliotis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): tope! va aconseguir el 4 - 1 quan Kévin Guillard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 68 en Carlos Marín Duro va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Miguel Serrano podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Serrano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de tope! va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Marín Duro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Marín Duro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Colturi de tope! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Miguel Serrano de tope! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Albert Ocaranza de tope! va abandonar el terreny de joc després de 78 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Luis Felipe Cerrón va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Omiros Karterouliotis probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

NACIDO PARA SER CULE

Goles Goles

  • 152 Minuto 48 (Gol por la izquierda): NACIDO va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Tanausú Saila va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 77, el jugador visitant Martín Benavides va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): NACIDO van sortir al contraatac amb encert al minut 5, però Ramón Pereira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de NACIDO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Tanausú Saila, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del NACIDO va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Karl Hufschmid no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Remigio Frisancho de NACIDO es va guanyar la targeta groga merescudament.