Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube de Futebol Galiza Nova (1598023) - las tablas f.c (1586416) » 178043407: T24/J4/X

Liga 178043407 Información oficial sobre el partido 178043407 en Hattrick

12.07.2008 14:25:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / X.3495 (182062)

maikelteam Alineación oficial del equipo 'maikelteam' en el partido 3 - 0 Villarejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarejo C.F.' en el partido
Gianluca Laura (38') 1 - 0
Diego Pérez Garzón (45') 2 - 0
Roxerio Albariza (77') 3 - 0
maikelteam Alineación oficial del equipo 'maikelteam' en el partido 3 - 0 Villarejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarejo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maikelteam Alineación oficial del equipo 'maikelteam' en el partido 3 - 0 Villarejo C.F. Alineación oficial del equipo 'Villarejo C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maikelteam

Goles Goles

  • 108 Minuto 38 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 38, en Flemming Broendsted la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Gianluca Laura que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 45 (Gol por la izquierda): En Diego Pérez Garzón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): maikelteam va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roxerio Albariza va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ambroży Żerek va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 15 (Ocasión de falta): Fernando Rufach quasi dona a maikelteam l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 45 quan Ambroży Żerek de maikelteam gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Rufach va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fernando Rufach, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Juan Fonseca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alessandro Angiolini.
  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Felipe León ocupà el lloc d'en Gianluca Laura al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de maikelteam quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Diego Pérez Garzón ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Villarejo C.F.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Guillem Trèmols de Villarejo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Frederic Plasència de Villarejo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Guillem Trèmols es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mauro Castelltelsor.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Elbo Vizco. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.