Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guardia Civil C.F. (312879) - Cobras Gay (796827) » 178023856: T24/J2/X

Liga 178023856 Información oficial sobre el partido 178023856 en Hattrick

28.06.2008 14:25:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / X.3146 (181713)

Guardia Civil C.F. Alineación oficial del equipo 'Guardia Civil C.F.' en el partido 2 - 2 pezky Alineación oficial del equipo 'pezky' en el partido
0 - 1 Ricard Ferran (10')
Luis Rubia (34') 1 - 1
1 - 2 Lluís Deles (49')
Felipe Cortiguera (72') 2 - 2
Guardia Civil C.F. Alineación oficial del equipo 'Guardia Civil C.F.' en el partido 2 - 2 pezky Alineación oficial del equipo 'pezky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Guardia Civil C.F. Alineación oficial del equipo 'Guardia Civil C.F.' en el partido 2 - 3 pezky Alineación oficial del equipo 'pezky' en el partido
Tiene un resultado normal 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guardia Civil C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Guardia equilibrava la balança al minut 34. En Luis Rubia, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 del partit, el jugador Felipe Cortiguera de Guardia va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El Guardia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Felipe Cortiguera la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Estalell de Guardia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

pezky

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Passats 10 minuts de partit, pezky es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ricard Ferran es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Amb 49 minuts jugats, Lluís Deles de pezky va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Lluís Deles de pezky va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marc Estalell haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a pezky al minut 65.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Santiago Cabrerizo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David De La Cerda va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pezky que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santiago Cabrerizo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Ricard Ferran va estar a punt de posar per davant a pezky amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David De La Cerda va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Quique Jurado de pezky es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sergio Manso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 57 de partit, quan un jugador de pezky, en To Miró, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.