Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Delirium Tremens F.C. (1416044) - Racing de Sama FC (1414161) » 178018664: T24/J6/X

Liga 178018664 Información oficial sobre el partido 178018664 en Hattrick

26.07.2008 14:20:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / X.3053 (171380)

SINOSUKE TEAM Alineación oficial del equipo 'SINOSUKE TEAM' en el partido 4 - 0 Real McCaballero Alineación oficial del equipo 'Real McCaballero' en el partido
Bruno Gaubert (9') 1 - 0
Peter Maher (47') 2 - 0
Bruno Gaubert (63') 3 - 0
Bruno Gaubert (82') 4 - 0
SINOSUKE TEAM Alineación oficial del equipo 'SINOSUKE TEAM' en el partido 4 - 0 Real McCaballero Alineación oficial del equipo 'Real McCaballero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
SINOSUKE TEAM Alineación oficial del equipo 'SINOSUKE TEAM' en el partido 7 - 1 Real McCaballero Alineación oficial del equipo 'Real McCaballero' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SINOSUKE TEAM

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 9 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Bruno Gaubert llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Peter Maher va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63, SINOSUKE va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bruno Gaubert, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Bruno Gaubert es va introduir dins la defensa central al minut 82, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): En Bruno Gaubert, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostino Zipoli de SINOSUKE es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.

Real McCaballero

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 25 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Esteban García Sancho va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Juan Pretel Marín va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Iago Quintana la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de McCaballero havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Kai Straka quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Henrik Lemvig va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Carlos Junquera Cano de McCaballero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Esteban García Sancho, jugador de McCaballero, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 67. Iago Quintana, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Juan Pretel Marín, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.