Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Cerbera (776132) - C.D. Campurrianos (1582286) » 178017816: T24/J4/X

Liga 178017816 Información oficial sobre el partido 178017816 en Hattrick

12.07.2008 14:20:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / X.3038 (171365)

Barcelona FCE Alineación oficial del equipo 'Barcelona FCE' en el partido 2 - 2 FC Sabalona Alineación oficial del equipo 'FC Sabalona' en el partido
Robert Amill (33') 1 - 0
1 - 1 Martín Aparicio Pérez (35')
Emmanuil Pogrebnyak (80') 2 - 1
2 - 2 Xisco Serra (83')
Barcelona FCE Alineación oficial del equipo 'Barcelona FCE' en el partido 2 - 2 FC Sabalona Alineación oficial del equipo 'FC Sabalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Barcelona FCE Alineación oficial del equipo 'Barcelona FCE' en el partido 3 - 0 FC Sabalona Alineación oficial del equipo 'FC Sabalona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona FCE

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 33, Manuel Rojas Casas va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Robert Amill, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 107 Minuto 80 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Emmanuil Pogrebnyak! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 24 (Ocasión de falta): Amb 24 minuts disputats, Juan Carlos Moro gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jorge Fernando Caín va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va estar a punt de posar-se per davant al minut 56 però Lothar Mayer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va estar a punt de posar-se per davant al minut 62 però Robert Amill va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Manuel Rojas Casas del Barcelona ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Emmanuil Pogrebnyak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Moro.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Pablo De la Dehesa va sortir coix del terreny de joc, substituït per Emmanuil Pogrebnyak. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Luis Carandil ocupà el lloc d'en Juan Carlos Moro al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Barcelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

FC Sabalona

Goles Goles

  • 163 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador visitant Martín Aparicio Pérez va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 35 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 83 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Xisco Serra marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sabalona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Quique Núñez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Bovio de Sabalona es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Ruiz Peña de Sabalona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Maruny Pidal es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Antequera.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Semblava que Francisco Ruiz Peña s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 61 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Raúl Antequera, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Quique Núñez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.