Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ekipo laura jose tenerife EL MEJOR (1435025) - MVillac3 (993959) » 177941076: T24/J14/X

Liga 177941076 Información oficial sobre el partido 177941076 en Hattrick

20.09.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 14 / X.1667 (166922)

C.D Santander Alineación oficial del equipo 'C.D Santander' en el partido 0 - 0 Gromitos FC Alineación oficial del equipo 'Gromitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.D Santander Alineación oficial del equipo 'C.D Santander' en el partido 4 - 0 Gromitos FC Alineación oficial del equipo 'Gromitos FC' en el partido
Es un cenizo 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Santander

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Àlex Buquet quasi dona a Santander l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iker Zuloeta va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Santander va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Cantabrana en un 1 contra 1 amb el porter David Sánchez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Gromitos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Gromitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àlex Buquet va desviar el xut final de Raúl Nievas Peña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Àlex Buquet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fidel Andreu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gromitos, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Antonio Luis Garrido López va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joan Guarnizo de Gromitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Enrique Ródez de Gromitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Després de 7 minuts jugats, Pep Dolader es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Terrona Soto.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En José Ángel Regidor Reyes va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Anselmo Montes no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Antonio Luis Garrido López que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.