Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Amarcord Club de Fútbol (1334557) - Real Kodsa (1578778) » 177936695: T24/J11/X

Liga 177936695 Información oficial sobre el partido 177936695 en Hattrick

30.08.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 11 / X.1589 (166844)

Amarcord Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Amarcord Club de Fútbol' en el partido 4 - 2 Atlético Internacional Alineación oficial del equipo 'Atlético Internacional' en el partido
0 - 1 Juan González (12')
Jaime Aguilar (23') 1 - 1
Eugenio Martino (45') 2 - 1
? (Yang) ?? (Shaohong) (49') 3 - 1
Carles Munné (72') 4 - 1
4 - 2 Luis Pérez (89')
Amarcord Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Amarcord Club de Fútbol' en el partido 4 - 2 Atlético Internacional Alineación oficial del equipo 'Atlético Internacional' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Amarcord Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Amarcord Club de Fútbol' en el partido 5 - 0 Atlético Internacional Alineación oficial del equipo 'Atlético Internacional' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amarcord Club de Fútbol

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Amarcord una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jaime Aguilar, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 23.
  • 123 Minuto 45 (Gol por la derecha): Corria el minut 45 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Eugenio Martino, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Amarcord va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de 杨 (Yang) 绍弘 (Shaohong), que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 105 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Carles Munné rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ástor Ostos, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 4 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En 杨 (Yang) 绍弘 (Shaohong) del Amarcord ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 79 quan Ástor Ostos de Amarcord gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): Al minut 88, Jaime Aguilar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Atlético Internacional

Goles Goles

  • 138 Minuto 12 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gaspard Dercon va anar directament als peus de Juan González que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Internacional va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Luis Pérez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Internacional va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Valentín Sánchez va desviar el xut final de Luis Pérez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 44 en José María Gelida ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan González el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Juan González va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.