Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Dragons (800191) - Drinkingtim (799416) » 177927247: T24/J1/X

Liga 177927247 Información oficial sobre el partido 177927247 en Hattrick

21.06.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 1 / X.1421 (166676)

Nanocom Alineación oficial del equipo 'Nanocom' en el partido 0 - 2 Drinkingtim Alineación oficial del equipo 'Drinkingtim' en el partido
0 - 1 José Alberto Amaral (21')
0 - 2 José Alberto Amaral (34')
Nanocom Alineación oficial del equipo 'Nanocom' en el partido 0 - 2 Drinkingtim Alineación oficial del equipo 'Drinkingtim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nanocom Alineación oficial del equipo 'Nanocom' en el partido 2 - 1 Drinkingtim Alineación oficial del equipo 'Drinkingtim' en el partido
Tiene mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nanocom

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Kimmo Kairasuo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Kimmo Kairasuo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52, Kristian Vesterwald va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Ismael Martos Blázquez va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan Kimmo Kairasuo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Félix Blanco va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Drinkingtim

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. José Alberto Amaral va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Drinkingtim va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser José Alberto Amaral, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drinkingtim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Juan Carlos Villodas va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Jesper Otte Mortensen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Drinkingtim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fortunato La Piana va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Fortunato La Piana de Drinkingtim va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergiy Karlinskiy de Drinkingtim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 5 (Lesión leve): En Davide Bella de Drinkingtim va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fortunato La Piana va prendre el seu rol al minut 5.