Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

huligan (488982) - equipo de juanan (438328) » 177906379: T24/J6/X

Liga 177906379 Información oficial sobre el partido 177906379 en Hattrick

26.07.2008 14:15:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / X.1048 (166303)

MAESTRANZA TEAM Alineación oficial del equipo 'MAESTRANZA TEAM' en el partido 1 - 1 doshermanascf Alineación oficial del equipo 'doshermanascf' en el partido
András Gyula (3') 1 - 0
1 - 1 Francisco Gil (73')
MAESTRANZA TEAM Alineación oficial del equipo 'MAESTRANZA TEAM' en el partido 1 - 1 doshermanascf Alineación oficial del equipo 'doshermanascf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAESTRANZA TEAM Alineación oficial del equipo 'MAESTRANZA TEAM' en el partido 2 - 0 doshermanascf Alineación oficial del equipo 'doshermanascf' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAESTRANZA TEAM

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Francesc Amatllé va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MAESTRANZA, András Gyula, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jérémy Lamboley no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Salvador Fernández estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 218 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Eloi Duarte va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Salvador Fernández rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): Al minut 49, Ferrán Estévez gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Santiago Tarazona es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Márcio Fonseca. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 21 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 21 va fer que Janusz Rudak de MAESTRANZA hagués d'abandonar el terreny de joc. Santiago Tarazona va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

doshermanascf

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Francisco Gil que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Francisco Gil de doshermanascf va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.