Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SEGONTIA LANKA (988552) - LOS DEAM (1436459) » 177902636: T24/J8/X

Liga 177902636 Información oficial sobre el partido 177902636 en Hattrick

09.08.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / X.981 (97064)

Compañia Seguros Alineación oficial del equipo 'Compañia Seguros' en el partido 1 - 1 el_pajar_loco Alineación oficial del equipo 'el_pajar_loco' en el partido
0 - 1 Olindo Moreiro (17')
Xurxo Brides (68') 1 - 1
Compañia Seguros Alineación oficial del equipo 'Compañia Seguros' en el partido 1 - 1 el_pajar_loco Alineación oficial del equipo 'el_pajar_loco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Compañia Seguros Alineación oficial del equipo 'Compañia Seguros' en el partido 1 - 1 el_pajar_loco Alineación oficial del equipo 'el_pajar_loco' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Compañia Seguros

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Oscar Rueda Moyano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Compañia, un peu providencial d'en Xurxo Brides va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Oriol Monreal hauria d'haver estat gol al minut 30 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joaquín Sota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Adrián Belsué no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

el_pajar_loco

Goles Goles

  • 107 Minuto 17 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): el_pajar_loco, gràcies a les conegudes canonades d'en Olindo Moreiro, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de el_pajar_loco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Olindo Moreiro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de el_pajar_loco, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Francisco José Barbacana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 236 Minuto 53 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Juli Roca va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 José Gallarza va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jesús Aguado Renedo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Raúl Araque de el_pajar_loco, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 70, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Aguado Renedo de el_pajar_loco es va guanyar la targeta groga merescudament.