Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

el me jor (797456) - aroncito jogo bonito (1432595) » 177893721: T24/J6/X

Liga 177893721 Información oficial sobre el partido 177893721 en Hattrick

26.07.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 6 / X.822 (96905)

Los Patapon Alineación oficial del equipo 'Los Patapon' en el partido 4 - 2 Los embaucadores Alineación oficial del equipo 'Los embaucadores' en el partido
José Manuel Fernández Domínguez (20') 1 - 0
1 - 1 Aart-Jan van de Korput (30')
1 - 2 Aday Palacín (34')
José Manuel Fernández Domínguez (75') 2 - 2
Diego Javier Yustrich (76') 3 - 2
Tesifonte Plaza Ronda (90') 4 - 2
Los Patapon Alineación oficial del equipo 'Los Patapon' en el partido 4 - 2 Los embaucadores Alineación oficial del equipo 'Los embaucadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Patapon Alineación oficial del equipo 'Los Patapon' en el partido 5 - 1 Los embaucadores Alineación oficial del equipo 'Los embaucadores' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Patapon

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ricart Blanco arribés a peus de José Manuel Fernández Domínguez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Patapon el 1 - 0.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Patapon s'esgargamellaven dempeus per esperonar José Manuel Fernández Domínguez que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 75 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 76 gràcies a la jugada de Diego Javier Yustrich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Konstantin Merz sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tesifonte Plaza Ronda que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jorge Barrero Ortega va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xenpelar Etxebarria.

Lesiones Lesiones

Los embaucadores

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Aart-Jan van de Korput que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 34, quan Aday Palacín va posar els visitants embaucadores per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Aday Palacín de embaucadores va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 70 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Javier Yustrich va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 70 de joc.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): embaucadores va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Aart-Jan van de Korput es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Juha Summanen quasi redueix la diferència al marcador al minut 90, però una gran estirada d'en Gabriel Gil va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Inodoro Fiore la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de embaucadores havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrao Ulloa.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juha Summanen.