Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peta Tangas C.F. (1584759) - Xinove C.F. (1415885) » 177892850: T24/J12/X

Liga 177892850 Información oficial sobre el partido 177892850 en Hattrick

06.09.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / X.806 (96889)

Itacarezinho Alineación oficial del equipo 'Itacarezinho' en el partido 2 - 2 Farum F.C. Alineación oficial del equipo 'Farum F.C.' en el partido
0 - 1 Nuño Montolío (27')
Danilo Lo Cascio (42') 1 - 1
José Alberto Proença (43') 2 - 1
2 - 2 Sergio Cullell (54')
Itacarezinho Alineación oficial del equipo 'Itacarezinho' en el partido 2 - 2 Farum F.C. Alineación oficial del equipo 'Farum F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Itacarezinho Alineación oficial del equipo 'Itacarezinho' en el partido 2 - 0 Farum F.C. Alineación oficial del equipo 'Farum F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Itacarezinho

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rafael Manzano Caso sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Danilo Lo Cascio que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Itacarezinho va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 43 José Alberto Proença va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Itacarezinho va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Édipo Canellas en un 1 contra 1 amb el porter Javier Montalvo Galán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Slavko Dalipagić de Itacarezinho va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Slavko Dalipagić de Itacarezinho va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En José Alberto Proença va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Itacarezinho se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jesús Donlebrún! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, José Alberto Proença de Itacarezinho va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en José Alberto Proença va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Rafael Manzano Caso de Itacarezinho va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a José Alberto Proença no li va importar gens ni mica.

Farum F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nuño Montolío es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 164 Minuto 54 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Sergio Cullell va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): En Roberto Ventrone va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Bojan Kapelari de Farum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bojan Kapelari va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Farum va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Sergio Cullell de Farum va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Antonino Valacchi de Farum va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Semblava que Roberto Ventrone s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): En Gastón Méndez ocupà el lloc d'en Buster Guite al 70 minuts, dos minuts després que el jugador de Farum quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.