Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Perikos (779441) - Rayo Higuereño (486652) » 177890724: T24/J12/X

Liga 177890724 Información oficial sobre el partido 177890724 en Hattrick

06.09.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / X.768 (96851)

LOSANGLIS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOSANGLIS F.C.' en el partido 1 - 0 Soooopa de Tortuga Alineación oficial del equipo 'Soooopa de Tortuga' en el partido
Marko Martinac (70') 1 - 0
LOSANGLIS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOSANGLIS F.C.' en el partido 1 - 0 Soooopa de Tortuga Alineación oficial del equipo 'Soooopa de Tortuga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOSANGLIS F.C. Alineación oficial del equipo 'LOSANGLIS F.C.' en el partido 3 - 0 Soooopa de Tortuga Alineación oficial del equipo 'Soooopa de Tortuga' en el partido
Tiene mala suerte 3.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOSANGLIS F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 70 gràcies a la jugada de Marko Martinac, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Venceslau Aborbo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de LOSANGLIS.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Fortunato Isasbiril va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de LOSANGLIS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marko Martinac va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Flemming Stougaard va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Manuel Anaya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vitas Pranarauskas va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Flemming Stougaard de LOSANGLIS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Soooopa de Tortuga

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 62, quan en Pol Puigmartí va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 264 Minuto 74 (Ocasión de penalti): Passat el minut 74 de partit, Soooopa va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Alvarado Ezcarte, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Soooopa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Santiago Villaragut no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oded Glam al camp.