Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

alboxe (439676) - Caudetano CF (1583573) » 177870925: T24/J5/X

Liga 177870925 Información oficial sobre el partido 177870925 en Hattrick

19.07.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 5 / X.415 (96498)

C.F. Lempika laclicka Alineación oficial del equipo 'C.F. Lempika laclicka' en el partido 0 - 2 ImaNewbie Alineación oficial del equipo 'ImaNewbie' en el partido
0 - 1 Fernando Insiodo (31')
0 - 2 Luis Pablo (55')
C.F. Lempika laclicka Alineación oficial del equipo 'C.F. Lempika laclicka' en el partido 0 - 2 ImaNewbie Alineación oficial del equipo 'ImaNewbie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Lempika laclicka Alineación oficial del equipo 'C.F. Lempika laclicka' en el partido 2 - 1 ImaNewbie Alineación oficial del equipo 'ImaNewbie' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Lempika laclicka

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Hornillos va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Koldo Domínguez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): laclicka va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Oliver Ramos Linde en un 1 contra 1 amb el porter Koldo Domínguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): laclicka va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Pedro Trelles va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Koldo Domínguez va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Ulpiano Castrelos no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 3 (Tirita (médico)): José Vicente Santolalla va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de laclicka estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Enrique Camoens de laclicka es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

ImaNewbie

Goles Goles

  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador de ImaNewbie Fernando Insiodo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 31 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 55 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Luis Pablo era molt més ràpid que el defensa Oliver Ramos Linde. Al minut 55, el jugador de ImaNewbie va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68 Oddmund Fagereng va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Fernando Insiodo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Pablo.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Martín Calvino de ImaNewbie es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Era el minut 78 quan després d'una dura entrada, el jugador Francisco Gorena de ImaNewbie s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.