Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CATTENACIO (120245) - El FEDE TEAM (795883) » 177864344: T24/J12/X

Liga 177864344 Información oficial sobre el partido 177864344 en Hattrick

06.09.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 12 / X.297 (96380)

Madmax Citty C.F. Alineación oficial del equipo 'Madmax Citty C.F.' en el partido 2 - 2 Aristoy Alineación oficial del equipo 'Aristoy' en el partido
Hernán Trenor (7') 1 - 0
1 - 1 Francisco José Sáinz (43')
1 - 2 Arturo Pinto Porras (44')
Simeon Stephen (70') 2 - 2
Madmax Citty C.F. Alineación oficial del equipo 'Madmax Citty C.F.' en el partido 2 - 2 Aristoy Alineación oficial del equipo 'Aristoy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Madmax Citty C.F. Alineación oficial del equipo 'Madmax Citty C.F.' en el partido 2 - 1 Aristoy Alineación oficial del equipo 'Aristoy' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,2 % 16,5 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Madmax Citty C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): En Simeon Stephen entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Madmax, un peu providencial d'en Hernán Trenor va situar el 1-0 al panell digital.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Simeon Stephen de Madmax empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Madmax va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de David Olivé va anar a parar a les mans del porter.
  • 240 Minuto 13 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Madmax sortien al contraatac. La falta llançada per David Olivé va sortir força alta sense massa perill.
  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En David Olivé, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ugo Tripodi de Madmax va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Madmax va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Ugo Tripodi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 54 (Lesión): Sezgi Özgüven no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Hans Werner Haslberger.
  • 091 Minuto 66 (Lesión leve): En Xavier Ángel Suárez ocupà el lloc d'en Ugo Tripodi al 66 minuts, dos minuts després que el jugador de Madmax quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Aristoy

Goles Goles

  • 136 Minuto 43 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Ugo Tripodi s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Francisco José Sáinz, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 1.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Aristoy va ser finalitzada des de l'esquerra per Arturo Pinto Porras al minut 44. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luis Aybar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arturo Pinto Porras va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos Hereñozu.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Passats 35 minuts de joc, en Mads Klavsen de Aristoy va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.