Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADC FC (1438414) - seleccion murciana fc (773124) » 177860974: T24/J8/X

Liga 177860974 Información oficial sobre el partido 177860974 en Hattrick

09.08.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / X.237 (96320)

Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido 3 - 1 Fingoi United Alineación oficial del equipo 'Fingoi United' en el partido
Marcos Chapartegui (12') 1 - 0
Miguel Navarro (37') 2 - 0
2 - 1 Odín Balmaceda (49')
Euloxio Churruchao (82') 3 - 1
Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido 3 - 1 Fingoi United Alineación oficial del equipo 'Fingoi United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido 2 - 2 Fingoi United Alineación oficial del equipo 'Fingoi United' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,2 % 25,0 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico de Madrid S.A.D.

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Atletico va ser Marcos Chapartegui.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 37 i semblava que Atletico desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Miguel Navarro va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Euloxio Churruchao va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Chapartegui. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Biel Pratdepàdua de Atletico va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 48 (Tirita (médico)): Semblava que Ramón Bonorino s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Després de 67 minuts jugats, Miguel Navarro es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Núñez de Prado.

Fingoi United

Goles Goles

  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Un mica després, Odín Balmaceda de Fingoi va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Biel Pratdepàdua haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Fingoi al minut 31.
  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): Després de 39 minuts, Enrique Junquera va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Rosendo Aboal el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Orellano de Fingoi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fidel Crespo de Fingoi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 59 (Tarjeta roja directa): Al minut 59 en Leonardo Pascual va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juli Campderrós de Fingoi es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, OK potente): Fidel Crespo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Carlos Cepeda que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.