Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los chupapoyas (1596861) - ADC FC (1438414) » 177860949: T24/J2/X

Liga 177860949 Información oficial sobre el partido 177860949 en Hattrick

28.06.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / X.237 (96320)

Los personajes Alineación oficial del equipo 'Los personajes' en el partido 1 - 3 Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido
Ismael Bachs (36') 1 - 0
1 - 1 Marcos Carrafa (49')
1 - 2 Jorge Tamayo Oña (61')
1 - 3 Jorge Tamayo Oña (65')
Los personajes Alineación oficial del equipo 'Los personajes' en el partido 1 - 3 Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los personajes Alineación oficial del equipo 'Los personajes' en el partido 2 - 1 Club Atletico de Madrid S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Club Atletico de Madrid S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,3 % 2,8 % 16,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los personajes

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Passats 36 minuts, Ismael Bachs, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. personajes es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de personajes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eduardo Guizaburoaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Manolo Legobien de personajes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): Manolo Legobien, de personajes, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Tesifonte Eleizamendi el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Aleix Llauradó.

Club Atletico de Madrid S.A.D.

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Marcos Carrafa, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 49.
  • 140 Minuto 61 (Gol de contra de falta): El porter de Atletico va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jorge Tamayo Oña va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Jorge Tamayo Oña va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a Atletico gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Angelo González Avilés va quedar-se sol davant el porter Enrique Torras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Atletico van sortir al contraatac amb encert al minut 40, però Alberto Gregorio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Angelo González Avilés va estar a punt de posar per davant a Atletico amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enrique Torras va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Delfino Sorzano de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Luis Manuel Medina Aparicio ocupà el lloc d'en Gracián Olano al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alfred Gendrau no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.