Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C LOMBERA (1418585) - Young Savages (1339209) » 177854365: T24/J9/X

Liga 177854365 Información oficial sobre el partido 177854365 en Hattrick

16.08.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / X.119 (96202)

F.C LOMBERA Alineación oficial del equipo 'F.C LOMBERA' en el partido 4 - 0 Lestarian Alineación oficial del equipo 'Lestarian' en el partido
Mikael Eneér (4') 1 - 0
Pablo Orbea (18') 2 - 0
Jorge Porres (22') 3 - 0
Alessio Pagnozzi (84') 4 - 0
F.C LOMBERA Alineación oficial del equipo 'F.C LOMBERA' en el partido 4 - 0 Lestarian Alineación oficial del equipo 'Lestarian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C LOMBERA Alineación oficial del equipo 'F.C LOMBERA' en el partido 6 - 0 Lestarian Alineación oficial del equipo 'Lestarian' en el partido
Tiene mala suerte 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C LOMBERA

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Mikael Eneér, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a LOMBERA i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Pablo Orbea el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 22 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de LOMBERA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Porres progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alessio Pagnozzi va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mikael Eneér per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Xose Arrojo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Jorge Porres de LOMBERA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 86 quan Mikael Eneér de LOMBERA gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Bratislav Vesnić després que el jugador de LOMBERA li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mikael Eneér de LOMBERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Balbuena de LOMBERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lestarian

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Xose Arrojo l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Froilán Cousillas de Lestarian es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Miguel Echavarría ocupà el lloc d'en Israel Eirea al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de Lestarian quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Alfonso Rodríguez Cano va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hug Bernaus.