Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

latropagufi (1414629) - Zesc TEAM (120474) » 177849980: T24/J4/X

Liga 177849980 Información oficial sobre el partido 177849980 en Hattrick

12.07.2008 14:10:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 4 / X.41 (96124)

Enterprise Team Alineación oficial del equipo 'Enterprise Team' en el partido 2 - 5 C.D Aragonés Alineación oficial del equipo 'C.D Aragonés' en el partido
Marjan Milunovi? (6') 1 - 0
Jorge Medina Davila (23') 2 - 0
2 - 1 Antonio Cárdenas (36')
2 - 2 Laureano Barcia de Mera (45')
2 - 3 Oddbjørn Eliassen (61')
2 - 4 Jorge Comerdford (67')
2 - 5 Melchor Igrexas (82')
Enterprise Team Alineación oficial del equipo 'Enterprise Team' en el partido 2 - 5 C.D Aragonés Alineación oficial del equipo 'C.D Aragonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Enterprise Team Alineación oficial del equipo 'Enterprise Team' en el partido 1 - 5 C.D Aragonés Alineación oficial del equipo 'C.D Aragonés' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enterprise Team

Goles Goles

  • 136 Minuto 6 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de José Maria Samy va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Marjan Milunović se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 6 per a Enterprise.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): En Jorge Medina Davila de Enterprise va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Jorge Medina Davila va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 77 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Elliott Manley va disposar d'una bona oportunitat al minut 90, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Medina Davila de Enterprise es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elliott Manley de Enterprise va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de Enterprise, en Jorge Medina Davila, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

C.D Aragonés

Goles Goles

  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Antonio Cárdenas de Aragonés va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 45 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 45 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Laureano Barcia de Mera marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 135 Minuto 61 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Oddbjørn Eliassen va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 3. L'experiència és un grau!
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Jorge Comerdford va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Melchor Igrexas de Aragonés l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Alfredo Sillerero va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jorge Comerdford. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torcuato Nóvoa de Aragonés va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Ducu Paraschivescu de Aragonés va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 78 (Lesión leve): Després de 78 minuts jugats, Ducu Paraschivescu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Melchor Igrexas.