Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Solaz F.C (1372472) - Los Charritos C. D. (1433259) » 177845957: T24/J7/IX

Liga 177845957 Información oficial sobre el partido 177845957 en Hattrick

02.08.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / IX.2017 (177512)

Real Betis Balompie S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie S.A.D' en el partido 2 - 1 Pelaburras Alineación oficial del equipo 'Pelaburras' en el partido
0 - 1 Juan Sergio Écija (10')
Miguel Bustos Fermoso (36') 1 - 1
Adolfo Cid (73') 2 - 1
Real Betis Balompie S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie S.A.D' en el partido 2 - 1 Pelaburras Alineación oficial del equipo 'Pelaburras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Real Betis Balompie S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompie S.A.D' en el partido 5 - 1 Pelaburras Alineación oficial del equipo 'Pelaburras' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompie S.A.D

Goles Goles

  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): En Miguel Bustos Fermoso va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Balompie, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Adolfo Cid per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Balompie per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Conrado Marín, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Bustos Fermoso va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Brillantino Velo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Enrique Torres Nievas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique Torres Nievas de Balompie es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Conrado Marín de Balompie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pelaburras

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alfredo Pérez la va rematar Juan Sergio Écija amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pelaburras el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Pérez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 14, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chimo Soler de Pelaburras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Chimo Soler de Pelaburras va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 34 de partit, quan un jugador de Pelaburras, en Gonzalo Cirarruistia, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.