Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Neymar C.F (314275) - alerta vigo (1434679) » 177840783: T24/J2/IX

Liga 177840783 Información oficial sobre el partido 177840783 en Hattrick

28.06.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 2 / IX.1925 (177420)

reberdes team Alineación oficial del equipo 'reberdes team' en el partido 1 - 3 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
0 - 1 Fernando Belda Pérez-Pedrero (33')
Juan Luis Valda (86') 1 - 1
1 - 2 Francisco Martín Ferriz (89')
1 - 3 Miquel Cardona (90')
reberdes team Alineación oficial del equipo 'reberdes team' en el partido 1 - 3 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
reberdes team Alineación oficial del equipo 'reberdes team' en el partido 0 - 8 pacoporra Alineación oficial del equipo 'pacoporra' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

reberdes team

Goles Goles

  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Pablo Martínez Lozano va anar directament als peus de Juan Luis Valda que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Eduardo Herrera no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Luis Valda estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 210 Minuto 64 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Raúl Monreal quasi empata el partit per a reberdes, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Vicenç Abellà de reberdes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 39 va fer que Miguel Ley de reberdes hagués d'abandonar el terreny de joc. Julio López Castro va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de reberdes Luis González Alfaro va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Olivio Loira va entrar en el seu lloc.

pacoporra

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Fernando Belda Pérez-Pedrero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 89, quan Francisco Martín Ferriz va posar els visitants pacoporra per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Miquel Cardona va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de pacoporra va anar a parar a la dreta de l'atac on en Francisco Martín Ferriz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 207 Minuto 46 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fernando Belda Pérez-Pedrero de pacoporra no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Martín Ferriz de pacoporra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Carlos Camps.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fernando Belda Pérez-Pedrero.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de pacoporra, en Joaquim Mollfull, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.