Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D olula de castro (1417528) - F.c. Merluzo (1434304) » 177839989: T24/J13/IX

Liga 177839989 Información oficial sobre el partido 177839989 en Hattrick

13.09.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / IX.1910 (177405)

Nakashima United Alineación oficial del equipo 'Nakashima United' en el partido 2 - 0 alfa itaca f.c. Alineación oficial del equipo 'alfa itaca f.c.' en el partido
Lucio Governini (2') 1 - 0
Rich Draper (39') 2 - 0
Nakashima United Alineación oficial del equipo 'Nakashima United' en el partido 2 - 0 alfa itaca f.c. Alineación oficial del equipo 'alfa itaca f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Nakashima United Alineación oficial del equipo 'Nakashima United' en el partido 5 - 0 alfa itaca f.c. Alineación oficial del equipo 'alfa itaca f.c.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nakashima United

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Lucio Governini va donar a Nakashima un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Nakashima va aconseguir el 2 - 0 quan Rich Draper va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18, Lucio Governini gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Cecilio Tenorio va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Masayoshi Shinozuka de Nakashima gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cecilio Tenorio al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Henryk Gretkowski va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Rich Draper, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, 王 (Wang) 平洲 (Pingzhou) de Nakashima va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Henryk Gretkowski de Nakashima va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Nazım Dilnaz va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Nakashima es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Nazım Dilnaz va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

alfa itaca f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Yukinaga Baba haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a itaca al minut 88.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Israel Carrasquilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Ramírez de itaca va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Martínez Santa de itaca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alberto Ramírez no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.