Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

paquet team (775450) - American Natives (438568) » 177816013: T24/J11/IX

Liga 177816013 Información oficial sobre el partido 177816013 en Hattrick

30.08.2008 15:45:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 11 / IX.1482 (176977)

Peña Delicias Senior Alineación oficial del equipo 'Peña Delicias Senior' en el partido 1 - 2 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Herrerias (19')
Aurelio Vilariño de Conso (42') 1 - 1
1 - 2 Enrique Vergara Giles (58')
Peña Delicias Senior Alineación oficial del equipo 'Peña Delicias Senior' en el partido 1 - 2 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peña Delicias Senior Alineación oficial del equipo 'Peña Delicias Senior' en el partido 1 - 0 MALACA FC Alineación oficial del equipo 'MALACA FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,2 % 2,1 % 15,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Delicias Senior

Goles Goles

  • 107 Minuto 42 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Delicias, gràcies a les conegudes canonades d'en Aurelio Vilariño de Conso, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Francisco Manuel Cabanás va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Salva Retana va estar a punt d'empatar per a Delicias quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jorge Briones va desviar la pilota a l'últim instant.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jesús Estacio, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

MALACA FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Juan Miguel Herrerias va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 en Juan Antonio Muñoz Hidalgo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Enrique Vergara Giles podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MALACA, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Diego Cabedo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Juan Antonio Muñoz Hidalgo va entorpir al marcador d'en Juan Miguel Herrerias per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Manuel Quijano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joaquim Mas de MALACA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 62 (Lesión leve): MALACA va fer una substitució al minut 62. Adrián Gortobarri va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Junyent.