Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

System-Down (797365) - liders team (312334) » 177781579: T24/J13/IX

Liga 177781579 Información oficial sobre el partido 177781579 en Hattrick

13.09.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 13 / IX.867 (61138)

Chulos de Valdezarza Alineación oficial del equipo 'Chulos de Valdezarza' en el partido 1 - 2 F.C pla de na tesa Alineación oficial del equipo 'F.C pla de na tesa' en el partido
0 - 1 Denis Rey (35')
José Predazzi (57') 1 - 1
1 - 2 Rafael Piersimone (84')
Chulos de Valdezarza Alineación oficial del equipo 'Chulos de Valdezarza' en el partido 1 - 2 F.C pla de na tesa Alineación oficial del equipo 'F.C pla de na tesa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chulos de Valdezarza Alineación oficial del equipo 'Chulos de Valdezarza' en el partido 0 - 4 F.C pla de na tesa Alineación oficial del equipo 'F.C pla de na tesa' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chulos de Valdezarza

Goles Goles

  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en José Predazzi va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Valdezarza empatava el partit, 1 a 1, al minut 57.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 76 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Denis Rey haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Valdezarza al minut 76.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Veiko Lüdimois de Valdezarza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

F.C pla de na tesa

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): tesa agafava avantatge al minut 35 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Denis Rey amb mestria.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): tesa agafava avantatge al minut 84 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Rafael Piersimone amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giuseppe Di Pietrantonio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Giuseppe Di Pietrantonio al minut 22 semblava entrar, però Adrià Freijomil va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Søren Hansen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. tesa va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Di Pietrantonio de tesa va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jack Vedder que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Di Pietrantonio.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de tesa, en Filipe Fachada, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Quim Vinhais va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.