Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Aguado (438151) - Ganchitos SD (1588842) » 177781283: T24/J9/IX

Liga 177781283 Información oficial sobre el partido 177781283 en Hattrick

16.08.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / IX.862 (61133)

ZuriGorri Lehoiak Alineación oficial del equipo 'ZuriGorri Lehoiak' en el partido 0 - 3 ZAGARRON - B.B.B. Alineación oficial del equipo 'ZAGARRON - B.B.B.' en el partido
0 - 1 Przemys?aw Zdziech (59')
0 - 2 Ettore Gasbarro (79')
0 - 3 Roee Ratzon (81')
ZuriGorri Lehoiak Alineación oficial del equipo 'ZuriGorri Lehoiak' en el partido 0 - 3 ZAGARRON - B.B.B. Alineación oficial del equipo 'ZAGARRON - B.B.B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ZuriGorri Lehoiak Alineación oficial del equipo 'ZuriGorri Lehoiak' en el partido 0 - 1 ZAGARRON - B.B.B. Alineación oficial del equipo 'ZAGARRON - B.B.B.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZuriGorri Lehoiak

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Menchero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ZuriGorri va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Daniel MacOmish, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 23 (Tarjeta roja directa): Al minut 23 en Boško Šijan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Daniel MacOmish de ZuriGorri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ruben Seinstra de ZuriGorri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Gilberto Ferriol que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

ZAGARRON - B.B.B.

Goles Goles

  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 59, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Przemysław Zdziech es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): ZAGARRON va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Ettore Gasbarro va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 81 de partit va donar a ZAGARRON l'avantatge per 0 - 3. Roee Ratzon en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Martín Astocóndor de ZAGARRON, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Aníbal Gil, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ekkehard Huettner no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): ZAGARRON quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vasco Carqueja va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Przemysław Zdziech.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Gaetano Siciliano no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.