Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cd villamediana (124029) - PoRToNoVo S.D. (1434838) » 177775404: T24/J9/IX

Liga 177775404 Información oficial sobre el partido 177775404 en Hattrick

16.08.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 9 / IX.757 (61028)

cd villamediana Alineación oficial del equipo 'cd villamediana' en el partido 1 - 4 PoRToNoVo S.D. Alineación oficial del equipo 'PoRToNoVo S.D.' en el partido
0 - 1 Friedger Obert (43')
0 - 2 Gonçal Alberca Fernández (45')
0 - 3 Rudy Terluin (45')
Felipe Javier Sáenz Aragón (45') 1 - 3
1 - 4 Abraham Thoonen (83')
cd villamediana Alineación oficial del equipo 'cd villamediana' en el partido 1 - 4 PoRToNoVo S.D. Alineación oficial del equipo 'PoRToNoVo S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cd villamediana Alineación oficial del equipo 'cd villamediana' en el partido 2 - 2 PoRToNoVo S.D. Alineación oficial del equipo 'PoRToNoVo S.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,4 % 36,9 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cd villamediana

Goles Goles

  • 101 Minuto 45 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Felipe Javier Sáenz Aragón, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a villamediana.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Battista Braconi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de villamediana.
  • 212 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Battista Braconi va estar a punt d'empatar per a villamediana quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Jean-Baptiste Blanc va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Mayrhofer de villamediana es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edmund Mieszkowski de villamediana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Pánfilo Montero va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de villamediana es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Felipe Javier Sáenz Aragón estava fent un bon partit.

PoRToNoVo S.D.

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PoRToNoVo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Friedger Obert.
  • 141 Minuto 45 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de PoRToNoVo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Gonçal Alberca Fernández.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rudy Terluin de PoRToNoVo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 45 de partit.
  • 105 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Gonçal Alberca Fernández va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Abraham Thoonen va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. PoRToNoVo posava el marcador 1 a 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Alejandro Desmont va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Friedger Obert de PoRToNoVo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Humberto Juvino després que el jugador de PoRToNoVo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.