Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Bullys2 (486359) - U.D.VALCA (1415629) » 177763024: T24/J8/IX

Liga 177763024 Información oficial sobre el partido 177763024 en Hattrick

09.08.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 8 / IX.536 (60807)

Las Cobras De Ramsés Alineación oficial del equipo 'Las Cobras De Ramsés' en el partido 3 - 3 soca azur Alineación oficial del equipo 'soca azur' en el partido
Jaime Villamediana (3') 1 - 0
Jaime Villamediana (14') 2 - 0
2 - 1 Pedro Potestad (19')
2 - 2 Daniel Domínguez (34')
Jordi Gràcia (51') 3 - 2
3 - 3 Federico Ybarra (67')
Las Cobras De Ramsés Alineación oficial del equipo 'Las Cobras De Ramsés' en el partido 3 - 3 soca azur Alineación oficial del equipo 'soca azur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Cobras De Ramsés Alineación oficial del equipo 'Las Cobras De Ramsés' en el partido 2 - 1 soca azur Alineación oficial del equipo 'soca azur' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,4 % 7,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Cobras De Ramsés

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Cobras s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Jaime Villamediana per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 107 Minuto 14 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Cobras Jaime Villamediana va anotar el 2 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 136 Minuto 51 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Gonzalo Anillo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Jordi Gràcia anotar per a Cobras el 3 - 2. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Cobras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gabriel Torres Ponce va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Potestad.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Cobras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Villamediana va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Potestad.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Alberca de Cobras va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Noel Jimeno de Cobras es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Picio Borragueiros de Cobras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gabriel Torres Ponce de Cobras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Després de 9 minuts jugats, Vicenzo das Neves es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Julián Sandoval.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Jaime Villamediana, de Cobras, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Campio das Neves el va substituir.

soca azur

Goles Goles

  • 154 Minuto 19 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Pedro Potestad. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de soca va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Daniel Domínguez, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Federico Ybarra per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Federico Ybarra.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gonzalo Anillo no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Enrique Sapena, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.