Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fonsagrada FC (1598608) - Lollollo (1366201) » 177748963: T24/J7/IX

Liga 177748963 Información oficial sobre el partido 177748963 en Hattrick

02.08.2008 15:40:00
Liga: Temporada 24 / Jornada 7 / IX.285 (60556)

unicornios f.c Alineación oficial del equipo 'unicornios f.c' en el partido 1 - 1 Atlético Aioras Alineación oficial del equipo 'Atlético Aioras' en el partido
Jérôme Godemèche (26') 1 - 0
1 - 1 Wilfred Kosto (29')
unicornios f.c Alineación oficial del equipo 'unicornios f.c' en el partido 1 - 1 Atlético Aioras Alineación oficial del equipo 'Atlético Aioras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
unicornios f.c Alineación oficial del equipo 'unicornios f.c' en el partido 1 - 4 Atlético Aioras Alineación oficial del equipo 'Atlético Aioras' en el partido
Tiene un resultado normal 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

unicornios f.c

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): unicornios va posar-se per davant 1 - 0 al minut 26, quan Jérôme Godemèche va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 27 quan Gorka Bolibar de unicornios gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): unicornios va fer una substitució al minut 69. Gil Neves va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Víctor Avellaneda.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a José López. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En David Zuazu maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

Atlético Aioras

Goles Goles

  • 162 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Wilfred Kosto va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 29.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Vassili Fouquet va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Atlético va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jérôme Godemèche va desviar el xut final de Vassili Fouquet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Fedor Zhilin quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Fedor Zhilin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Borgholm de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Hugo Borgholm va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilfred Kosto de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Vassili Fouquet es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Marc Mestre.